Keresés
Keresés
Close this search box.

Közvetlen számlázás a biztosítók felé

A FirstMed közvetlen számlázási szolgáltatást nyújt a biztosító felé, így számláját biztosítójával rendezzük. Koncentráljon az egészségére a papírmunka helyett. Spóroljon időt és energiát – hagyja, hogy mi nyújtsuk be a biztosítási igényt Ön helyett.

Fizesse számláját a biztosító! Közvetlen számlázással orvosi költségeit biztosítójával rendezhetjük.

Használja ki magán-egészségbiztosítását, közvetlen számlázási szolgáltatásunkkal

közvetlen számlázással magán-egészségbiztosítással rendelkező pácienseink szolgáltatásaink költségeit közvetlenül a biztosítótársaságukkal rendezhetjük. Látogatása után segítünk Önnek az összes szükséges biztosítási igénylőlap kitöltésében és elküldésében a biztosító számára. Ezután közvetlenül a biztosítóval rendezhetjük a fizetést. Több mint 110 magánbiztosítóval alakítottunk ki kapcsolatot, hogy Ön a legegyszerűbben rendezhesse nálunk felmerült egészségügyi költségeit. Ezzel időt takarít meg, és segít a leghatékonyabban kihasználni a magán-egészségbiztosítása nyújtotta előnyöket.

Több mint 110 magánbiztosítóval építettünk ki kapcsolatot, hogy Ön egyszerűen rendezhesse egészségügyi költségeit.
FirstMed insurance partners

A közvetlen számlázás folyamata egyszerű – kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Az első látogatáskor hozza magával a biztosítási kártyáját. Másolatot készítünk róla, és csatoljuk az orvosi aktájához.
  2. Töltse ki a Hitelkártya engedélyezési nyomtatványt, amelyet recepciónkon kap meg. A megadott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük.
  3. Látogatása végén írja alá a kárigénylő lapot, amelyet elküldünk biztosítójának.
  4. Meglévő pácienseink számára lehetséges a Telemedicina konzultációk biztosító felé számlázása, ha ezt biztosítási szerződésük tartalmazza. Kérjük, töltse ki az itt elérhető igénylőlapot, és látogatása előtt küldje vissza nekünk.
  5. Számláját közvetlenül a biztosítótársasággal egyenlítjük ki.

Fontos tudnivalók:

  1. Ön felelős a biztosítási kötvénye által nem fedezett szolgáltatások kifizetéséért. Ilyenek lehetnek többek között: többlet, önrész stb.
  2. Ha a biztosító társasága elutasítja a követelést, akkor saját magának kell fedeznie a költségeket.
  3. Bár számos társaság biztosítását elfogadjuk, kérjük, ellenőrizze még egyszer, hogy lehetséges-e közvetlen számlázás az Ön konkrét szerződésének megfelelően.

Ha kérdése van, forduljon bizalommal biztosítási menedzserünkhöz, Varga Ilánához az ilana@firstmedcenter.com e-mail címen.