Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap 9:00 – 15:00
24 órás elérhetőség

Kérjen időpontot:

A +36‑1‑224‑9090 telefonszámon
a nap bármely szakában,
vagy e‑mail útján.

Kérjük láz, nátha, torokfájdalom, köhögés esetén maszkban érkezzen klinikánkra.

Vastagbélrák-szűrés

A kolonoszkópos vizsgálat (vastagbéltükrözés) segítségével korán felismerhetők a vastagbél daganatos elváltozásai, mielőtt azok rákossá válnának.

Ha korán észlelik, a vastagbélrák nagy eséllyel kezelhető. Ezért már 45 éves kortól ajánlott a rendszeres szűrés.

Jöjjön el modern endoszkópia központunkba, ahol vizsgálatunk biztonságos és fájdalommentes.

Ortopédiai és traumatológiai rendelés szombatonként is!

Legyen szó balesetről vagy sportsérülésről, törésről, szalagszakadásról, ízületi vagy izomfájdalomról – mielőbb forduljon orvoshoz! Keresse fel magasan képzett ortopéd- és traumatológus szakorvosainkat a könnyűtől a súlyos és akut mozgásszervi sérülések kezeléséért.

Kérjen időpontot ortopédiai vagy traumatológiai kezelésre. Vegye igénybe vizsgálatunkat szombati napon kedvezményes áron.

Miért a FirstMed?

20+ szakterület

Kiválóan képzett és tapasztalt orvosaink állnak rendelkezésre a legszélesebb egészségügyi igényekre több mint 20 féle szakterületen, valamint általános, gyermek- és nőgyógyászati ellátásban.

Gyermekbarát klinika

Képzett gyermekgyógyászaink segítséget nyújtanak a diagnózis felállítását követően a kezelésben, valamint hasznos, megelőző tanácsokkal látják el a szülőket. 

Barátságos személyzet

Nagy hangsúlyt helyezünk ügyfélszolgálatunk minőségére, mert fontos, hogy pácienseink az első telefonhívástól kezdve érezzék: nálunk az ő egészségük az első.

Modern felszereltség

A Hattyúházban, a Széll Kálmán tér közelében elhelyezkedő, több mint 1200 négyzetméteres klinikánk 16 rendelővel, laboratóriummal, röntgennel, mammográfiával és endoszkópiai központtal rendelkezik.

Közvetlen számlázás/biztosítás

Több mint 120 magánbiztosítóval állunk közvetlen kapcsolatban, melynek köszönhetően számláját közvetlenül a biztosítóval, kényelmesen és gyorsan rendezhetjük.

Sürgősségi ellátás

Klinikánk a nap 24 órájában, a hét összes napján elérhető.

Nyitvatartási időn kívül ügyeletes orvosaink állnak rendelkezésre sürgős egészségügyi problémák esetén.

A FirstMed-ről

A FirstMed 1999 óta nyújt kiemelkedő színvonalú orvosi szolgáltatást a Budapesten és környékén élőknek. Klinikánk az általános járóbeteg ellátás, család- és gyermekorvosi, nőgyógyászati és szakorvosi ellátás egyik piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója.

23 év

tapasztalat

120+

egészségügyi munkatárs

300.000+

látogatás

1.250

m2-en elhelyezkedő klinika

Maradjon naprakész

Legfrissebb híreink

Doktor oltást ad kisgyereknek

Miért fontos az influenza elleni védőoltás gyerekeknek? Útmutató szülők számára

Legyen a tél a játéké, ne az influenzáé - védjük a gyermekeket…
Dr. Boros Veronika, FirstMed, gyermekorvos

Bemutatjuk Dr. Boros Veronika gyermekorvost

Ismerjék meg a FirstMed legtapasztaltabb gyermekorvosát, Dr.…
Nő vakarja az kezét és azon gondolkodik, hogy atópiás dermatitsze vagy psoriasisa van-e. Woman with itching hand and thinking about whether she has atopic dermatitis or psoriasis.

Atópiás dermatitisz vagy psoriasis - Mi a különbség?

Bizonyos bőrbetegségek tünetei gyakran okoznak fejtörést.…
Dieting, healthy food, diet plans. Young woman eating healthy vegetable salad.

Egészségünk az ételünk – Iránytű a népszerű diétákhoz

Számos, médiában népszerűsített diéta ígér fogyást,…

Terítéken a divatdiéták: A trendi fogyókúrák kockázatai

Jön a nyár, és vele együtt a vágy, hogy gyorsan bikini formába…

Rólunk mondták

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy barátnőm ajánlására csatlakoztam a Firstmedhez. Pont azt kapom, amire mindig is vágytam. Profi, udvarias, kedves ellátást. Nem vagyok beteg, (általában) de jó érzés, hogy van egy biztos háttér mögöttem.

Marianna G.

Vérszegénység miatt, gasztroenterológia szakvizsgálat céljából jártam a klinikán (gyomor+vastagbél tükrözés). A vizsgálattal kapcsolatos félelmeimet hamar eloszlatta a kedves hozzáállás és a vizsgálat fontosságáról kapott tájékoztatás. A lényeg: nem fáj, nem kellemetlen, a vizsgálat után világos, részleges tájékoztatást kaptam a beavatkozásról és a további terápiás lehetőségekről. Köszönöm FirstMed 🙂

Zoltán B.

Magas szintű szolgáltatás, profi csapat!

É. László

Professzionális szolgáltatás, barátságos személyzet. Nagyon ajánlom.

G. Alfréd

Sehol nem kaptam még jobb ellátást a személyzettől, az ápolóktól és az orvosoktól. Nem tudok semmilyen negatívumot említeni.

V. Pál

Mindig elégedett voltam a FirstMed szolgáltatásaival. Az orvosok és a személyzet hozzáértő, barátságos és ügyfélorientált. Az árak korrektek, az egészségbiztosítómmal mindig gördülékeny volt az együttműködés… A FirstMed szolgáltatásait minden Budapesten élő külföldi családnak ajánlom.

P. Gericke

Évek óta bízom a FirstMed a kiváló és alapos ellátásában, és soha nem csalódtam semmilyen tekintetben, amit egy egészségügyi szolgáltatástól elvárok.

Kathleen B.R.

Nagyon kedves, korrekt orvosok. A kétéves kislányomnak eltört a karja. Mint külföldi lakos, hozzájuk fordultunk amikor észrevettük. Az orvosi iroda nagyon gyorsan intézkedett. Alig kellett várni, pedig időpontunk sem volt, akkor jártunk ott először. A kislányom nem felt az orvostól sem, nagyon barátságos volt a légkör…

Vera T.

Gyors, hatékony, egyszerű online foglalás és fizetés, kellemes és szakszerű kiszolgálás a recepción és minden egészségügyi szakembertől. Gyors és könnyen olvasható az eredményekkel kapcsolatos visszajelzés. Nagyon elégedett és nagyon ajánlott, köszönöm.

Chris D.