Keresés
Keresés
Close this search box.

Kedvezményes szombati ortopédiai és traumatológiai ellátás

Kedvezményes szombati ortopédiai és traumatológiai ellátás a FirstMed-nél, tapasztalt szakorvossal.

Fáj a nyaka vagy az ízülete (boka, térd, könyök, csukló, váll), ami befolyásolja a mindennapi életét, vagy megakadályozza, hogy élvezze kedvenc sportjait? Átérezzük az Ön időbeosztásának igényeit; ezért kínálunk ortopédiai és traumatológiai ellátást szombatonként. Tapasztalt ortopéd és traumatológus orvosunk kész személyre szabott megoldásokkal kezelni általános panaszait, fájdalmait vagy sportsérüléseit. Használja ki a FirstMed különleges szombati ajánlatát, és induljon el a jobb egészség felé vezető úton, kedvező áron.

Klinikánk kedvezményes szombati ortopédiai és traumatológiai ajánlata:

Ára: 39.000 Ft

További díjak:

  • Bővített időpont (több mint 20 perc): 45.000 Ft
  • Szombati kontroll időpont: 19.200 Ft
  • Kiegészítő röntgenfelvétel: 13.100 Ft

*Ez az ajánlat csak szombaton, nyitvatartási időben érvényes, 16 éves kortól. A kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel, csoportos árakkal, vagy biztosítók számára fenntartott árakkal. Biztosítással rendelkező pácienseinkre ezek az árak nem vonatkoznak.

Ha élni szeretne ezzel a különleges ajánlattal, fizessen előre a látogatásért webshopunkon keresztül. Időpontfoglaláskor kérjük, hivatkozzon a „szombati speciális ortopédiai ajánlatra”, hogy biztosan megkapja a kedvezményes árat.