Keresés
Keresés
Close this search box.

FirstMed és a Csepel TC Cowbells: Egységben az egészségért az amerikai futball révén

Bajnokságban az egészségért és a sportért: a FirstMed a Cowbells futballcsapat szponzora

A FirstMed-nél elkötelezettek vagyunk az egészség, a jó közérzet és a közösségi szellem előmozdítása iránt. Örömmel jelentjük be a Csepel TC Cowbells, a Hungarian Football League (HFL) kiemelkedő csapatának támogatását. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk az amerikai futball izgalmas világának, és alig várjuk, hogy szurkolhassunk a csapat következő meccsein.

Dennis Diokno, FirstMed ügyvezető Magyar Csanáddal a Cowbells elnökével
Dennis Diokno, FirstMed ügyvezetője Magyar Csanáddal a Cowbells elnökével

Döntésünk a Cowbells szponzorálására a jó egészség, a teljesítmény és a csapatszellem iránti kölcsönös elkötelezettségünkből fakad. Dennis Diokno, a FirstMed ügyvezetője elmondta: „A FirstMed amerikai tulajdonú vállalatként nagy lelkesedéssel támogatja ezt az amerikai sportágat Magyarországon. Szponzorációnk az amerikai futball népszerűsítésén kívül remekül illeszkedik az egészség, a jó közérzet és a fizikai aktivitás támogatása iránti elkötelezettségünkhöz. Mindnyájan alig várjuk, hogy a Cowbells mellett állhassunk a következő szezonban.”

A Csepel TC Cowbells, amely elhivatottságáról, sportszerűségéről és az amerikai futball budapesti népszerűsítésére tett folyamatos erőfeszítéseiről ismert, szintén örömmel néz elébe a partnerségnek. Magyar Csanád, a Cowbells elnöke hozzátette: „Együttműködésünk FirstMed-del kiemeli a közösségi szerepvállalást és az egészség iránti odaadásunkat. Ezzel megerősíti a sport iránti elhivatottságunkat, valamint elismeri az atletikai tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében tett erőfeszítéseinket.”

A FirstMed-nél hiszünk abban, hogy együttműködésünk a Csepel TC Cowbells-szel izgalmas dimenziót nyit az egészség iránti elkötelezettségünk kifejezésében. A csapat támogatásán túl olyan ügy mellé állunk, amelynek célja a fizikai erőnlét emelése és az amerikai futball magyarországi népszerűsítése. Bízunk abban, hogy összefogásunk megerősíti az egészség, a fitnesz és a sportszerűség iránti törekvésünket közösségünkben.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy szurkoljon a Csepel TC Cowbells-nek a következő szezonban. Kövessék nyomon a csapat fejlődését a cowbells.hu oldalon, és csatlakozzanak hozzánk ebben a lenyűgöző sportágban.

A pályán és azon kívül, a FirstMed az Ön megbízható egészségügyi partnere marad. A kiemelkedő minőségű egészségügyi szolgáltatás nyújtás mellett törekszünk úttörő szerepet betölteni egy egészségesebb, aktívabb közösség kialakításában.

Kövessék további híreinket, tartsanak velünk, mert együtt egy csapatot alkotunk. Hajrá Cowbells!

Érezzék jól magukat, maradjanak aktívak, és ne feledjék: legfőbb célunk az Önök egészsége.

Az Önök FirstMed csapata.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap 9:00 – 15:00
24 órás elérhetőség

Kérjen időpontot:
A +36‑1‑224‑9090 telefonszámon
a nap bármely szakában,
vagy e‑mail útján.