Gyermekek Szűrővizsgálata

A gyermekek rendszeres szűrővizsgálata elengedhetetlenek a kicsik fejlődésének nyomon követéséhez és az esetleges egészségügyi problémák korai felismeréséhez. A gyermekorvosi konzultációk arra is lehetőséget adnak, hogy választ kapjon gyermekével kapcsolatos, Önt foglalkoztató kérdésekre.

A gyermekkor egy döntő időszak, amelyet a gyors növekedés és fejlődés jellemez. A gyermekek szűrővizsgálata kulcsfontosságú egészségük megőrzéséhez, kicsik és nagyok megfelelő fejlődése érdekében egyaránt.

Fedezze fel ezeknek az átfogó gyermekkori szűrővizsgálatok előnyeit magasan képzett, barátságos gyermekorvosainkkal. A kivizsgálások alaposak, érthetőek és gyermeke egyedi igényeihez igazodnak. A FirstMed az Ön partnere Budapesten, hogy kicsik és nagyok egyaránt egészségesen és boldogan töltsék gyermekkorukat.

Biztosítsa a helyes utat gyermeke jóllétéhez, kérjen időpontot még ma gyermekorvosi szűrővizsgálatra.

Fontos információk a gyermekek szűrővizsgálatáról

Mit tartalmaz a gyermekek szűrővizsgálata?

Ezek a rendszeres egészségmegőrző vizsgálatok magukban foglalják gyermeke egészségi állapotának részletes és átfogó felmérését. Az egyórás látogatás során szakértő gyermekorvosunk áttekinti gyermeke fejlődését.

A Gyermekek Szűrővizsgálata a következőket tartalmazza:

Életkortól függően elvégzett laboratóriumi tesztek – a vasvizsgálatoktól a lipid- és hemoglobin-szűrésig, valamint a vércukor- (glükóz)-szintek vizeletvizsgálatáig – szintén betekintést nyújtanak gyermeke fizikai állapotába.

Átfogó megközelítésünk biztosítja, hogy gyermeke megfelelő gondoskodást és támogatást kapjon ahhoz, hogy szépen növekedjen és fejlődjön.

A gyermekkori szűrővizsgálatok a fejlődés minden időszakában kiemelten fontosak

Miközben gyermeke a növekedés és fejlődés különböző szakaszain halad át, a rendszeres gyermekkori szűrővizsgálatok korcsoportonként irányadó mérföldkőként szolgálnak, lehetővé téve a proaktív egészségügyi kezelést és az időben történő beavatkozásokat.

Tervezze gyermeke szűrővizsgálatát a következő életkori szakaszokban:

Továbbra is érdemes évente felkeresni a gyermekorvost gyermekének 18 éves koráig. E konzultációk során az alapos egészségügyi állapotfelmérés mellett olyan további fontos területekre összpontosítunk, mint:

táplálkozás,
otthoni és iskolai biztonság,
növekedés nyomonkövetése, valamint
fejlődési szakaszok áttekintése.

Emellett megbeszélheti a gyermekorvosunkkal gyermeke viselkedésével, alvásával, étkezési szokásaival, a család többi tagjával való kapcsolatával összefüggő, vagy bármilyen egyéb kérdéseit is.

Gondoskodjon gyermeke egészséges fejlődéséről rendszeres állapotfelméréssel

Ahogy a gyermekek növekednek, a fejlődés különböző, meghatározó szakaszain mennek keresztül, amelyek mindegyike sajátos kihívásokkal jár. A gyermekkori szűrővizsgálatok segítenek figyelemmel kísérni ezt a fejlődést, korán észlelni az esetleges problémákat, és időben kezelni azokat. Ez csekély mértékű befektetés gyermeke egészségébe és jóllétébe, amely megtérülése egész életre szól.

Használja ki magán-egészségbiztosítását

A szülők éves magán-egészségbiztosítása gyakran fedezi a gyermekük átfogó orvosi vizsgálatának, például a gyermek szűrővizsgálat költségét. Ez egy hihetetlen előny, amit érdemes kihasználni. Hozza ki a maximumot biztosítási kötvényéből, és helyezze előtérbe gyermeke egészségét rendszeres szűrővizsgálatokkal.

Fizesse előre a gyermek szűrővizsgálat díját kedvezményes áron

Egyeztessen időpontot gyermeke számára, és vegye igénybe különleges ajánlatunkat. Fizesse ki előre a vizsgálatot előre webshopunkon keresztül, és használja ki a kedvező árat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermeke egészséges és boldog legyen!

Gyermekorvosaink

Dr. Zágonyi Kristóf

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Gyermekgyógyászat

A FirstMed gyermekorvosai elkötelezettek a csecsemők, gyermekek és serdülők jólléte iránt. Kicsik és nagyok egészségügyi problémáinak széles skáláját diagnosztizálják és kezelik, a kisebb betegségektől a legsúlyosabbakig. Ezen kívül tanácsot adnak esetleges fejlődési problémákkal kapcsolatosan.

Iskolaérettségi vizsgálat

Az iskolaérettségi szűrővizsgálatok tájékoztatják az iskolát a gyermekek megfelelő oltottságáról, és megfelelő egészségi állapotukról, valamint a gyermek speciális igényeiről. A Gyermekek Szűrővizsgálatát követően kérésre gyermekorvosunk kiállítja gyermeke számára az iskolaérettségi igazolást.

Influenza elleni védőoltás gyermekenek

Az influenza elleni vakcina erősíti az immunrendszer védelmét a késő ősszel és télen előreláthatólag megjelenő influenzatörzsek ellen. Az oltással megelőzhető a betegség ill. enyhébb lesz annak lefolyása. Így védi gyermekét, hogy a betegség miatt hiányozzon az iskolából és kimaradjon a barátaival való szórakozásból.

Pediatric physical therapy

Gyermek fizioterápia

A fizioterápia vagy gyógytorna játékos formában fejleszti gyermeke mozgását valamint terápiát nyújt mozgásszervi vagy bizonyos fejlődési rendellenességek esetén. Gyermek gyógytornászunk személyre szabott kezelést nyújt a család, szakorvosok, tanárok együttműködésével. Kérje gyermekorvosa tanácsát a fizioterápiás kezeléssel kapcsolatban.