Keresés
Keresés
Close this search box.

Gyermekek szűrővizsgálata

A gyermekek szűrővizsgálata nélkülözhetetlen egészségi állapotuk nyomon követéséhez és az esetleges problémák korai felismeréséhez. A rendszeres konzultációk lehetőséget nyújtanak arra is, hogy megbeszélhesse gyermekorvosával az Önt foglalkoztató kérdéseket.

A gyermekek szűrővizsgálata egy átfogó gyermekorvosi vizsgálat, amelyet gyermeke egyedi igényeihez igazítva, odaadó, tapasztalt gyermekorvosok végeznek. A gyermekkor a gyors növekedés és fejlődés által jellemzett meghatározó időszak. A rendszeres gyermekorvosi vizsgálatok elengedhetetlenek gyermeke egészséges fejlődéséhez.

Fedezze fel ezeknek az átfogó gyermekkori szűrővizsgálatok előnyeit magasan képzett, barátságos gyermekorvosainkkal. A kivizsgálások alaposak, érthetőek és gyermeke egyedi igényeihez igazodnak. A FirstMed az Ön partnere Budapesten, hogy kicsik és nagyok egyaránt egészségesen és boldogan töltsék gyermekkorukat.

Biztosítsa a helyes utat gyermeke jóllétéhez, kérjen időpontot még ma gyermekorvosi szűrővizsgálatra.

A gyermekek szűrővizsgálatának tartalma

Ezek a 60 perces átfogó vizsgálatok magukban foglalják gyermeke egészségi állapotának részletes felmérését. Az egyórás látogatás során szakértő gyermekorvosunk áttekinti gyermeke fejlődését. A gyermekek szűrővizsgálata az alábbiakra terjed ki:

Életkorfüggő laboratóriumi vizsgálatok – a vasvizsgálatoktól kezdve a lipidszűrésig és a hemoglobinszintig, valamint a vércukorszint (glükóz) vizeletvizsgálattal – szintén betekintést nyújtanak gyermeke fizikai egészségi állapotába.

Az egészségügyi állapotfelmérésen túl ezen látogatásokkor megbeszélheti gyermekorvosunkkal bármilyen probléma merül fel gyermeke alvásával, étkezési szokásaival vagy a többi családtaggal való kapcsolatára vonatkozóan.

Összességében a gyermekorvosi vizsgálat elengedhetetlen vizsgálat, amely segít gondoskodni gyermeke folyamatos egészségéről és jóllétéről.

A gyermekek szűrővizsgálata kiemelten fontos a fejlődés minden időszakában

Miközben gyermeke a növekedés és fejlődés különböző szakaszain halad át, a rendszeres gyermekkori szűrővizsgálatok korcsoportonként irányadó mérföldkőként szolgálnak, lehetővé téve a proaktív egészségügyi kezelést és az időben történő beavatkozásokat.

Tervezze gyermeke szűrővizsgálatát a következő életkori szakaszokban:

Gyermekorvosaink

Dr. Aranyos Judit

Gyermekorvos

Dr. Kalocsai Krisztina

Gyermekgyógyász, Gyermekpulmonológus

Dr. Laufer Zsófia

Gyermekgyógyász, Neurológus

Dr. Boros Veronika

Gyermekorvos

Gyermekorvos

Dr. Tory Vera

Gyermekorvos / Neonatológus

Dr. Wilde Annamária

Gyermekorvos

Dr. Zágonyi Kristóf

Gyermekorvos

Gyermekorvos

Használja ki magán-egészségbiztosítását

A szülők éves magán-egészségbiztosítása gyakran fedezi a gyermekük átfogó orvosi vizsgálatának, például a gyermek szűrővizsgálat költségét. Ez egy rendkívüli előny, amit érdemes kihasználni. Hozza ki a maximumot biztosítási kötvényéből, és helyezze előtérbe gyermeke egészségét rendszeres szűrővizsgálatokkal. Költségét közvetlenül számlázhatjuk biztosítója felé. Bővebb információ…

Fizesse előre a vizsgálat díját kedvezményes áron

Amennyiben nincs magánbiztosítása, vagy az nem fedezi gyermeke szűrővizsgálatát, vegye igénybe különleges ajánlatunkat. Fizesse ki előre a vizsgálatot előre webshopunkon keresztül, kedvezményes áron. Használja ki a lehetőséget, és gondoskodjon arról, hogy gyermeke továbbra is egészséges és boldog legyen!

Gondoskodjon gyermeke egészséges fejlődéséről rendszeres állapotfelméréssel

Ahogy a gyermekek növekednek, a fejlődés különböző, meghatározó szakaszain mennek keresztül, amelyek mindegyike sajátos kihívásokkal jár. A gyermekkori szűrővizsgálatok segítenek figyelemmel kísérni ezt a fejlődést, korán észlelni az esetleges problémákat, és időben kezelni azokat. Ez csekély mértékű befektetés gyermeke egészségébe és jóllétébe, amely megtérülése egész életre szól.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Gyermekgyógyászat

A FirstMed gyermekorvosai elkötelezettek a csecsemők, gyermekek és serdülők jólléte iránt. Kicsik és nagyok egészségügyi problémáinak széles skáláját diagnosztizálják és kezelik, a kisebb betegségektől a legsúlyosabbakig. Ezen kívül tanácsot adnak esetleges fejlődési problémákkal kapcsolatosan.

Iskolaérettségi vizsgálat

Az iskolaérettségi szűrővizsgálatok tájékoztatják az iskolát a gyermekek megfelelő oltottságáról, és megfelelő egészségi állapotukról, valamint a gyermek speciális igényeiről. A Gyermekek Szűrővizsgálatát követően kérésre gyermekorvosunk kiállítja gyermeke számára az iskolaérettségi igazolást.

Influenza elleni védőoltás gyermekenek

Az influenza elleni vakcina erősíti az immunrendszer védelmét a késő ősszel és télen előreláthatólag megjelenő influenzatörzsek ellen. Az oltással megelőzhető a betegség ill. enyhébb lesz annak lefolyása. Így védi gyermekét, hogy a betegség miatt hiányozzon az iskolából és kimaradjon a barátaival való szórakozásból.

Gyermek fizioterápia

A fizioterápia vagy gyógytorna játékos formában fejleszti gyermeke mozgását valamint terápiát nyújt mozgásszervi vagy bizonyos fejlődési rendellenességek esetén. Gyermek gyógytornászunk személyre szabott kezelést nyújt a család, szakorvosok, tanárok együttműködésével. Kérje gyermekorvosa tanácsát a fizioterápiás kezeléssel kapcsolatban.