Keresés
Keresés
Close this search box.

Gyermekek szűrővizsgálata

A gyermekek szűrővizsgálata nélkülözhetetlen egészségi állapotuk nyomon követéséhez és az esetleges problémák korai felismeréséhez. A rendszeres konzultációk lehetőséget nyújtanak arra is, hogy megbeszélhesse gyermekorvosával az Önt foglalkoztató kérdéseket.

A gyermekkor a gyors növekedés és fejlődés által jellemzett meghatározó időszak. A rendszeres gyermekorvosi vizsgálatok elengedhetetlenek gyermeke egészséges fejlődéséhez. Fedezze fel ezeknek az átfogó gyermekkori szűrővizsgálatok előnyeit A kivizsgálások alaposak, érthetőek és gyermeke egyedi igényeihez igazodnak. Ez az átfogó gyermekorvosi vizsgálat igazodik gyermeke egyedi igényeihez, melyet odaadó, tapasztalt gyermekorvosaink végeznek.

A FirstMed Budapest az Ön partnere, hogy kicsik és nagyok egyaránt egészségesen és boldogan töltsék gyermekkorukat. Biztosítsa a helyes utat gyermeke egészséges fejlődéséhez, kérjen időpontot átfogó gyermekorvosi vizsgálatra.

A gyermekek szűrővizsgálatának tartalma

Ezek a 60 perces átfogó vizsgálatok magukban foglalják gyermeke egészségi állapotának részletes felmérését. Az egyórás látogatás során szakértő gyermekorvosunk áttekinti gyermeke fejlődését. A gyermekek szűrővizsgálata az alábbiakra terjed ki:

Életkornak megfelelő laborvizsgálatok mint a vasvizsgálat, lipidszűrés és a hemoglobinszint mérés valamint a vércukorszint (glükóz) vizeletvizsgálattal – úgyszintén betekintést nyújtanak gyermeke fizikai egészségi állapotába.

A gyermekkori szűrővizsgálat több mint egy egészségügyi fizikai állapotfelmérés. Ezen konzultációk során gyermekorvosunktól tanácsot kaphat bármilyen probléma merül fel gyermeke alvási szokásaival, étkezésével vagy a többi családtaggal való kapcsolatával kapcsolatban.

Összességében a gyermekorvosi vizsgálat elengedhetetlen vizsgálat, amely segít gondoskodni gyermeke folyamatos egészségéről és jóllétéről.

A gyermekek szűrővizsgálata kiemelten fontos a fejlődés minden időszakában

Miközben gyermeke a növekedés és fejlődés különböző szakaszain halad át, a rendszeres gyermekkori szűrővizsgálatok korcsoportonként irányadó mérföldkőként szolgálnak, lehetővé téve a proaktív egészségügyi kezelést és az időben történő beavatkozásokat.

Tervezze gyermeke szűrővizsgálatát a következő életkori szakaszokban:

Gyermekorvosaink

Dr. Aranyos Judit

Gyermekorvos

Dr. Kalocsai Krisztina

Gyermekgyógyász, Gyermekpulmonológus

Dr. Laufer Zsófia

Gyermekgyógyász, Neurológus

Dr. Boros Veronika

Gyermekorvos

Gyermekorvos

Dr. Tory Vera

Gyermekorvos / Neonatológus

Dr. Wilde Annamária

Gyermekorvos

Dr. Zágonyi Kristóf

Gyermekorvos

Gyermekorvos

Használja ki magán-egészségbiztosítását

A szülők éves magán-egészségbiztosítása gyakran fedezi a gyermekük átfogó orvosi vizsgálatának, például a gyermekek szűrővizsgálatának költségét. Így ennek díját közvetlenül számlázhatjuk biztosítója felé. Érdemes kihasználni ezt a rendkívüli előnyt. Hozza ki a maximumot biztosítási kötvényéből, és helyezze előtérbe gyermeke egészségét rendszeres szűrővizsgálatokkal.  Bővebb információ…

Előrefizetés kedvezményes áron

Amennyiben nincs magánbiztosítása, vagy az nem fedezi gyermeke szűrővizsgálatát, vegye igénybe különleges ajánlatunkat. Fizesse ki előre a vizsgálatot előre webshopunkon keresztül, kedvezményes áron. Egészségkártyánkkal pedig további kedvezményt kaphat.

Használja ki a lehetőséget, és gondoskodjon arról, hogy gyermeke továbbra is egészséges és boldog legyen!

Gondoskodjon gyermeke egészséges fejlődéséről rendszeres állapotfelméréssel

Ahogy a gyermekek növekednek, a fejlődés különböző, meghatározó szakaszain mennek keresztül, amelyek mindegyike sajátos kihívásokkal jár. A gyermekkori szűrővizsgálatok segítenek figyelemmel kísérni ezt a fejlődést, korán észlelni az esetleges problémákat, és időben kezelni azokat. Ez csekély mértékű befektetés gyermeke egészségébe és jóllétébe, amely megtérülése egész életre szól.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Gyermekgyógyászat

A FirstMed gyermekorvosai elkötelezettek a csecsemők, gyermekek és serdülők jólléte iránt. Kicsik és nagyok egészségügyi problémáinak széles skáláját diagnosztizálják és kezelik, a kisebb betegségektől a legsúlyosabbakig. Ezen kívül tanácsot adnak esetleges fejlődési problémákkal kapcsolatosan.

Iskolaérettségi vizsgálat

Az iskolaérettségi szűrővizsgálatok tájékoztatják az iskolát a gyermekek megfelelő oltottságáról, és megfelelő egészségi állapotukról, valamint a gyermek speciális igényeiről. A Gyermekek Szűrővizsgálatát követően kérésre gyermekorvosunk kiállítja gyermeke számára az iskolaérettségi igazolást.

Influenza elleni védőoltás gyermekenek

Az influenza elleni vakcina erősíti az immunrendszer védelmét a késő ősszel és télen előreláthatólag megjelenő influenzatörzsek ellen. Az oltással megelőzhető a betegség ill. enyhébb lesz annak lefolyása. Így védi gyermekét, hogy a betegség miatt hiányozzon az iskolából és kimaradjon a barátaival való szórakozásból.

Gyermek fizioterápia

A fizioterápia vagy gyógytorna játékos formában fejleszti gyermeke mozgását valamint terápiát nyújt mozgásszervi vagy bizonyos fejlődési rendellenességek esetén. Gyermek gyógytornászunk személyre szabott kezelést nyújt a család, szakorvosok, tanárok együttműködésével. Kérje gyermekorvosa tanácsát a fizioterápiás kezeléssel kapcsolatban.