Keresés
Keresés
Close this search box.

Lökéshullám Terápia

Nyerje vissza a mozgás szabadságát – tapasztalja meg a lökéshullám terápia jótékony hatását.

Induljon el a gyógyulás útján – kérje a lökéshullám terápiás kezelést még ma

Annak érdekében, hogy a lökéshullám terápia leghatékonyabb legyen, a FirstMed-nél orvosi beutalóra van szükség háziorvosaink egyikétől, ortopéd orvostól vagy más szakorvostól. Kezelőorvosától tájékozódhat, alkalmas-e ez a kezelés az Ön számára, és megtudhatja a kezelések ajánlott számát.

▼ Tudjon meg többet ▼

Tartalomjegyzék

Mi az a lökéshullám terápia?

A lökéshullám terápia egy speciális fizioterápiás kezelés, mely a hanghullámok erejét használja fel különböző izom- és izületi fájdalmakkal járó állapotok gyógyítására. Ez az egyedülálló, beavatkozásmentes eljárás aktiválja a szervezet belső gyógyító mechanizmusait, enyhíti a fájdalmat és elősegíti a szövetek regenerálódását, lábadozási idő nélkül. Itt a FirstMed-nél első kézből tapasztaljuk a pácienseinkre gyakorolt pozitív hatását, és örömmel kínáljuk Önnek is ezt a lehetőséget.

Lökéshullám terápiával kezelhető állapotok

A lökéshullám terápia biztonságos, hatékony és beavatkozás mentes kezelés számos fájdalommal járó mozgásszervi problémára. Rendkívül hatékony egyebek között a sérülés vagy hosszas túlterhelés okozta izom- és izületi fájdalmakra, amelyek megnehezítik mindennapi életünket. A legjellemzőbbek ezek közül:

A lökéshullám terápia előnyei

A lökéshullám terápia egyszerű és számos előnnyel járó gyógymód: gyorsabb a sérülést követő regeneráció, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású, amellyel az általános életminőség javulása érhető el. 

A FirstMed budapesti klinikáján végzett lökéshullám terápia során a következőket nyújtja Önnek:

Person getting shockwave therapy treatment, physiotherapy, physical therapy

Amit pácienseink tapasztalnak:

Letelt a 8 alkalmas lökéshullám teràpia, amit igénybe vettem a bursitisre (nyáktömlő gyulladás). Most jöttem az ultrahangról és magam is alig hiszem, de nincs folyadék a bursaban (nyáktömlőben). Elmúlt! Fantasztikusan hatékony a kezelés! Még egyszer nagyon köszönöm!

Marianna

Olyan körülmények, amikor a lökéshullám terápia nem ajánlott

Ez a terápia megváltoztathatja az életet, azonban adódhatnak bizonyos esetek, amikor a lökéshullám terápia nem megfelelő. Íme néhány ellenjavallat, amikor másféle kezelések lehetnek célravezetőek:

Ha ezek közül bármelyik állapot fennáll, a lökéshullám-terápia megkezdése előtt mindenképpen tájékoztassa kezelőorvosát. Ő segíthet eldönteni, hogy a kezelés ajánlott-e Önnek, és hogyan kell eljárni.

A gyógyulás útja a FirstMed lökéshullám kezelésével

Orvosi javaslatra

A FirstMed-nél az Ön egészsége a legfontosabb. Annak érdekében, hogy a lökéshullám-terápiával a legjobb eredményeket érjük el, a kezelés igénybevétele előtt előzetes kivizsgáláson kell részt vennie, és beutalót kell kérnie orvosától. Ez lehet általános orvosaink vagy ortopéd orvosaink egyike, vagy egy külső intézmény megfelelő szakembere.

Háziorvosunk vagy ortopéd orvosunk megvizsgálja Önt, hogy felmérje állapotának kiváltó okát. Ezután a legjobb kezelést fogja javasolni, amely magában foglalhatja a lökéshullám-terápiát önmagában vagy más terápiákkal, például fizioterápiával kombinálva. Orvosa útmutatást ad arról, hogy a lökéshullám-terápia alkalmas-e az Ön számára, és javaslatot tesz a hatékony gyógyuláshoz szükséges optimális számú kezelésre.

Mire számítson a kezelés alatt

A FirstMednél magasan képzett és tapasztalt fizioterapeutáink fejlett technológiájú Zimmer lökéshullám terápiás készüléket használnak a kezelés elvégzéséhez. Ez a kicsi, kézi készülék, amely egy ultrahangterápiás gépre emlékeztet, nagy teljesítményű hanghullámokat állít elő. Az energia enyhe lökéshullámoknak tűnik, amelyek a bőrön keresztül bizonyos csontokat, inakat és izmokat céloznak meg, amelyek aztán különféle gyógyulási folyamatokat serkentenek ezeken a területeken.

Bár kellemetlen érzéssel járhat, ez elviselhető, és páciensenként eltérő. Az intenzitást fokozatosan növelik az optimális szintre, biztosítva, hogy a gyógyulás útja komfortos és hatékony legyen. Fizioterapeutáink a beállításokat az Ön egyéni terápiás igényeihez igazítják.

A legtöbb esetben a lökéshullám terápia nemcsak a tüneteket csökkenti, hanem műtét nélkül is tartós gyógyulást ér el.

Hány alkalom szükséges az optimális gyógyuláshoz?

A lökéshullám terápia alkalmanként 30 perces kezelésekből áll. A szükséges kezelések száma az Ön állapotának súlyosságától és a tünetektől függ. Pácienseink gyakran már az első kezelés után javulást tapasztalnak, de a hosszú távú enyhüléshez általában 5-10 kezelés szükséges.

A lökéshullám terápia ára

A FirstMed-nél többféle lökéshullám-terápiás csomagot kínálunk pácienseink eltérő igényeinek megfelelően. Mivel lehet, hogy először egy alkalommal szeretné kipróbálni a kezelést, egy alkalmas kezelési árat, ezen kívül több alkalomra szóló kedvezményes bérleteket is kínálunk.

Egy alkalom lökéshullám kezelés ára:

  • 1 régió: 24.000 Ft
  • 2 régió: 31.200 Ft
  • 3 régió: 38.400 Ft

A több alkalomra szóló lökéshullám terápia bérletek egy kezeléssorozatot tartalmaznak kedvezményes áron.

  • 5 alkalmas bérlet: 110.000 Ft (1-2 régió)
  • 10 alkalmas bérlet: 200,000 Ft (1-2 régió kezelése) / 3 régió kezelése esetén 5 alkalom

A FirstMed-nél különböző fizetési lehetőségeket kínálunk az Ön kényelme érdekében, mint a készpénz, a bankkártya és az online vásárlás. Fontos megjegyezni, a lökéshullám-terápia kiváló kiegészítője a fizioterápiás ill. gyógytorna kezeléseknek, amelyeket a legtöbb magán-egészségbiztosítási díjcsomag fedez.

Induljon el a gyógyulás útján

Találjon rá újra a mozgás szabadságára a lökéshullám terápia segítségével. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek visszatérni a szeretett tevékenységekhez anélkül, hogy a fájdalom hátráltatná.

Jelentkezzen orvosi vizsgálatra szakértő orvosaink egyikénél, és lépjen a gyógyulás útjára a FirstMed segítségével.

Foglaljon időpontot orvosi konzultációra:

Vásárolja meg lökéshullám terápia bérletét egyszerűen webshopunkból: