Keresés
Keresés
Close this search box.

Egészségügyi tájékoztatás: Elérhető a 2024/2025-ös szezonális influenza elleni védőoltás

Vértezze fel magát a következő influenza szezonra – kérje időben a legújabb influenza elleni védőoltást!

Megérkezett az ősz, a falevelek színesednek, a levegő egyre csípősebbé válik, és ezzel együtt beköszönt az influenzaszezon is. Ez emlékeztet bennünket, hogy itt az ideje az éves influenza elleni védőoltás beadatásának. A FirstMed-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb ellátást nyújtsuk Önnek, beleértve a legújabb oltásokhoz való hozzáférést, és örömmel jelentjük be, hogy a 2024-es évre frissített Vaxigrip Tetra, a 4 komponensű influenza elleni védőoltás már elérhető klinikánkon.

Mi az idei újdonság?

Az influenzavírusok minden évben alkalmazkodnak és változnak, ami azt jelenti, hogy az oltóanyagoknak is fejlődniük kell. A 2024/2025-ös szezonális influenza elleni vakcina összetételét frissítették, hogy jobban megfeleljen azoknak a vírusoknak, amelyek a szakértők előrejelzése szerint a következő szezonban a leggyakoribbak lesznek. Az oltás beadása a legjobb módja annak, hogy biztosítsa a védettséget, és ez most kényelmesebb, mint valaha.

Miért érdemes beoltatni magunkat influenza ellen?

Az influenza elleni védőoltás csökkenti az influenza vírus által okozott megbetegedés kockázatát, amely súlyos egészségügyi szövődményekkel is járhat. Ez nem csak Önről szól – ez egy közösségi erőfeszítés. Ha beoltatja magát, ezzel a környezetében élők védelmét is elősegíti, beleértve azokat is, akik jobban ki vannak téve a súlyos influenzaszerű megbetegedéseknek, mint például a csecsemők és kisgyermekek, az idősek és bizonyos krónikus egészségi állapotú emberek.

Az influenza elleni védőoltás elvégzése gyors és egyszerű

Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes. Ezért a FirstMed-nél a lehető legegyszerűbben végezzük el az influenza elleni védőoltás beadását. Online űrlapunk gyors kitöltésével könnyedén foglalhat időpontot. Elkötelezett csapatunk készen áll arra, hogy fogadja a kérését, beütemezze az Önnek legmegfelelőbb időpontot, és biztosítsa, hogy a látogatása gyors, professzionális és biztonságos legyen.

Hogyan ütemezze be influenza elleni védőoltását

Az influenza elleni védőoltás ütemezése egyszerű:

  1. Látogasson el az Influenza elleni védőoltás oldalunkra
  2. Válassza a „Regisztráció” lehetőséget, és töltse ki az alján található űrlapot. Ezután munkatársaink hamarosan egyeztetik Önnel legmegfelelőbb időpontot.
  3. Fizessen előre az oltásért webshopunkon keresztül.

Ez segít nekünk felkészülni az Ön fogadására, és minimalizálja a várakozási időt.

Az Ön oltási vizitje

Az Ön kényelme és jólléte az időpont alatt számunkra elsődleges fontosságú. Amikor megérkezik az oltásra, csapatunk egy gondoskodó munkatársa köszönti Önt, végigvezeti az oltási folyamaton, és válaszol minden kérdésére vagy aggodalmára. Azért vagyunk itt, hogy a lehető legkíméletesebbé és stresszmentesebbé tegyük az Ön látogatását.

Együtt haladunk előre

Az oltás beadásával nem csak önmagára vigyáz – hozzájárul a közösség egészségének megőrzéséhez. Minden influenzaszezon kihívásokkal jár, de a most elérhető 2024/2025-ös oltóanyagokkal felkészülten és összefogással állunk a következő szezon elébe.

Hálásak vagyunk a belénk vetett bizalmáért, és örömmel várjuk, hogy ebben a szezonban is biztosíthassuk Önnek a szükséges védelmet. Tekintsen előre magabiztosan az elkövetkező hónapokra, tudva, hogy a FirstMed Budapestnél az Ön egészsége gondoskodó kezekben van.

Ne feledje, ha bármilyen kérdése van a látogatás előtt, bármikor fordulhat hozzánk. Szívesen segítünk.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap 9:00 – 15:00
24 órás elérhetőség

Kérjen időpontot:
A +36‑1‑224‑9090 telefonszámon
a nap bármely szakában,
vagy e‑mail útján.