Keresés
Keresés
Close this search box.

Bemutatjuk Kovács Nimródot

Ismerjék meg Kovács Nimródot, partnerünket az üzletben és az egészségmegőrzésben

Örömmel mutatjuk be Kovács Nimród üzletembert és borászt, a FirstMed társbefektetőjét, az akinek inspiráló útja Budapestről a globális színtérre egy szenvedéllyel, elszántsággal és jó közérzetre törekvéssel megélt életet szemléltet.

A szerény kezdetektől a nemzetközi sikerig

Kovács Nimród útja Budapest nyüzsgő utcáin kezdődött, ahol motivációja és életszenvedélye késztette arra, hogy kontinenseket szeljen át, álmait követve. Az Egyesült Államokban kötött ki, ahol a Colorado Egyetemen tanult üzleti tudományokat, és MBA fokozatot szerzett a Thunderbird Egyetemen Phoenixben. Majd New Yorkban telepedett le, ahol olyan karrierje során globális hírnévre tett szert a reklámiparban és a telekommunikációs szektorban. Üzleti életútját a minőség, a hála és a kitartás vezérelte.

A változás szele hozta vissza Nimródot Magyarországára az 1990-es években. Ezután jelentős szereplőjévé vált a távközlési iparág reformjának, részt vett a HBO/Kábelkom megalapításában, és társalapítója volt a UPC-nek, amely Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb kábeltelevíziós szolgáltatójává vált.

Tapasztalatai felbecsülhetetlen értékű tudást nyújtottak arról, hogyan kell a változások közepette a lendület élén maradni, valamint az értékteremtésre, valamint a csapaton belüli bizalomépítésre összpontosítani.

Értékteremtő élet a visszavonulást követően

The buildings of Kovács Nimród Winery in Eger, Hungary.
A Kovács Nimród Borászat épületei Egerben

A Kovács Nimród Borászat épületei Egerben

Nimród visszavonulása után sem állt meg. Az egri borvidék bőtermő szőlőültetvényein talált rá újabb szenvedélyére, ahol világszínvonalú borokat készít. Mottója szerint „A jó minőségű borok készítéséhez jó minőségű szőlő kell.” Az üzletember borkészítéshez vezető útját a gondoskodás és a minőségre való törekvés hatja át, melyeket hűen tükröznek a FirstMed üzleti alapelvei.

Nimród kapcsolata a klinikával több éves múltra tekint vissza. Egészségbérlet tulajdonosként és Dennis Diokno, a klinika alapítója és cégvezetője jó barátjaként Nimród láthatta, hogyan nőtte ki magát a FirstMed egy kis családi praxisból az egészségügy kiválóságává. A FirstMed-del való kapcsolata közös értékeket és egy egészségesebb társadalom jövőképét képviseli. Mindeközben ez egybecseng a tartós értékteremtésre irányuló céljával és a változást hozó vállalkozásokba való befektetés iránti elkötelezettségével.

Globális törekvések és a gondoskodás küldetése

Miközben a FirstMed megkezdi nemzetközi terjeszkedését Rómától kezdve Milánó, Bécs és Párizs felé, és még azon is túl, Nimród ebben a saját szakmai növekedésének és felfedezőútjának visszhangját látja. Ez egy olyan átalakulás története, amely aláhúzza a klinika küldetését, hogy a nemzetközi közösség számára elérhető, minőségi egészségügyi ellátást nyújtson.

Egy egészségesebb, örömteli út követése: Kovács Nimród bölcsessége

Kovács Nimród élettapasztalataiból merítve mindenkit arra biztat, hogy törekedjen a jó közérzet megteremtésére – a testi egészséget a boldogsággal, a hálával és a minőségi élettel összehangolva.

  • Alkalmazzunk mediterrán étrendet jó borokkal. A hosszú, boldog élet legalább annyira függ attól, hogy mit eszünk és iszunk, mint amennyire az élvezetektől és a mértékletességtől. A gyümölcsökben, zöldségekben és sovány fehérjékben gazdag étrend – jó borokkal kiegészítve – táplálja a testet és a lelket.
  • Kevesebb stressz, több nevetés. A nevetés nemcsak a legjobb gyógyszer, hanem az élet elixírje is. Koncentráljunk arra, amit irányítani tudunk, a többit pedig engedjük el.
  • Legyünk hálásak. A hála az örömteli élet kulcsa. Ne feledjük a legkisebb dolgokat is értékelni, és soha ne veszítsük szem elől az áldásokat amiket kaptunk.
  • Építsünk a kapcsolatokat. Akárcsak az üzletben, a bizalom kiépítése és a szövetségeseink megbecsülése is gazdagítja az életet.
  • Gondoskodjunk magunkról és másokról. Soha ne becsüljük alá az öngondoskodás, a család, a barátok és az egymást támogató közösség erejét.

Kövessük Nimród útját és bölcsességét a jó közérzet, az egészség és az önmagunkkal és másokkal való törődés iránti elkötelezettség jegyében.

Az Ön egészsége a mi küldetésünk

A FirstMed több mint egy klinika; egy közösség vagyunk, amelyet a jó egészség megteremtése iránti szenvedély és a határokon átnyúló ellátás iránti elkötelezettség egyesít. Tegyünk együtt emlékezetessé minden pillanatot.

Egészségünkre, és a jövőre, amelyben továbbra is együtt növekszünk.

Szerkesztette: Fekete Dorottya

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap 9:00 – 15:00
24 órás elérhetőség

Kérjen időpontot:
A +36‑1‑224‑9090 telefonszámon
a nap bármely szakában,
vagy e‑mail útján.