Keresés
Keresés
Close this search box.

Bőrgyógyászati vizsgálat szombaton – anyajegyszűrés és ‑eltávolítás

Kellemetlen szemölcsök, anyajegyek és rákos bőrdaganattok hatékony és gyors eltávolítása speciális bőrgyógyászati kezeléseinkkel szombatonként.

Dr. Varjú László, legtapasztaltabb és legelismertebb orvosaink egyike, aki a bőr problémás területeinek azonosítására és kezelésére specializálódott. Dr. Varjú kiemelkedő szakértelmével és fejlett diagnosztikai eszközök segítségével meg tudja állapítani, bőrproblémái súlyosságát, és hogy azok további vizsgálatot igényelnek-e, ezzel a lehető legjobb ellátást biztosítja.

Átfogó bőrgyógyászati tanácsadás és vizsgálat

Egy 30 perces konzultáció során alaposan megvizsgáljuk bőrét egy melanoma és egyéb bőrbetegségek jeleinek felderítésére szolgáló korszerű diagnosztikai eszköz, a dermaszkóp segítségével. Ezzel átfogó képet kaphat azokról a bőrproblémákról, amelyek azonnali figyelmet igényelnek. Eredményének tudatában megnyugodhat, és egyértelmű útmutatást kaphat a továbblépéshez.

Elváltozások, szemölcsök és anyajegyek hatékony eltávolítása

Bízza Dr. Varjú László szakértelmére a különböző bőrhibák, például elváltozások, szemölcsök és anyajegyek eltávolítását. Biztonságos és hatékony elektrosebészeti eszköz, a Hyfrecator segítségével kíméletesen és pontosan eltávolítja ezeket a bőrproblémákat, így gondoskodik bőre legjobb kinézetéről és az Ön jó közérzetéről.

Bőrrák szűrése és eltávolítása

Dr. Varjú széles körű tapasztalattal rendelkezik mindenféle anyajegy, többek között melanoma szűrésében és -eltávolításában. Szövettani vizsgálattal kimutatható a rákos sejtek bármilyen jele a bőr felszínén. Ha aggódik anyajegy vagy egyéb bőrelváltozás miatt, orvosunk megnyugvást tud Önnek nyújtani. Gondosan megvizsgálja bőrét, hogy azonosítson minden gyanús elváltozást vagy anyajegyet. Ha szükséges, a lehető legnagyobb gondossággal eltávolítja a rákos bőrdaganatokat.

Ismerje meg orvosát

Dr. Varjú László

Dr. Varjú László több mint 10.000 órás tapasztalattal rendelkezik a sürgősségi orvosi ellátás területén, aktív orvosi engedéllyel rendelkezik Missouriban és Illinoisban, valamint tagja az American Academy of Family Practice-nak (Amerikai Családorvosi Akadémia).

 • Orvosi tanulmányokat folytatott a Grazi Egyetemen, Ausztriában.
 • Michigani Egyetem (Egyesült Államok):
  • Családorvosi praxis.
  • Gyakorlati előadó, bőrsebészeti oktató orvostanhallgatók számára.
 • Csatlakozott a St. Anthony’s Memorial Hospital-hoz kapcsolódó illinoisi magánpraxishoz.
  • Elvégezte az Advanced Cardiac Life Support (ACLS), (emeletszintű újraélesztés) és Advanced Surgical Life Support (ASLS) (felsőfokú sebészeti életmentés) képzéseket, és megkapta a Pediatric Advanced Cardiac Life Support (PACLS) (emeltszintű gyermek-újraélesztés) képesítést.
  • Gondoskodott saját betegei ellátásáról, valamint jelentős sebészeti beavatkozásokat végzett.
  • Három nagy regionális kórház között osztja meg munkáját, amelyek teljes körű ellátást nyújtanak infarktus, stroke, akut cukorbetegség és egyebek esetén, valamint szükség esetén akár sürgősségi ellátást is.
  • Intenzív osztályon dolgozott 13 éven át.
 • Az amerikai légierőnél folyatja orvosi pályafutását alezredesként és osztályvezetőként
  • Repülőorvosi képzésben részesült az alabamai Maxwell Air University-n, rendszeres katonai kiképzéssel együtt. Képzésben részesült nukleáris támadások esetén kapott sebek és sugárzás kezelésével kapcsolatban.
  • A Missouri állambeli Whiteman légibázison, majd a németországi Ramstein légibázison állomásozott, ahol sürgősségi ellátást nyújtott.
  • Többször bevetésre került, a balkáni háborúk idején négy hónapot is Magyarországon töltött a taszári légibázison.
  • 2000-ben alezredesi rangban vonult nyugdíjba.
  • 2004-ben egy évre visszatért a hadsereghez, és a főhadiszállás stuttgarti klinikáján dolgozott.
 • 2000-ben csatlakozott a FirstMed-hez, ahol esztétikai és akut bőrproblémákat kezel:
  • Esztétikailag kellemetlen pókhálóvénák eltávolítása, valamint az arc epilálása (szőrtelenítés).
  • Nagyobb hegek korrekciója kozmetikai sebészeti úton.
  • Benőtt köröm hatékony kezelése.
  • Ezeken kívül el tudja távolítani a jóindulatú faggyúcisztákat, anyajegyeket és lipómákat is, ha ezek kellemet érzést okoznak a pácienseknek.
  • Fejlett diagnosztikai eszközökkel azonosítani tudja, szükség esetén eltávolítja a bőr potenciálisan rákos területeit.

Szombati kedvezményes ajánlatunk

Vegye igénybe bőrgyógyászati kezeléseinket szombatonként, kedvezményes árakon:

Akár 30 perces konzultáció/vizsgálat, mely tartalmaz legfeljebb 5 elváltozás, szemölcs vagy anyajegy eltávolítását Hyfrecator eszközzel. 35.400 Ft
További 30 perces kezelés vagy kontroll vizsgálat. 13.400 Ft/alkalom
További 1-6 elváltozás, szemölcs vagy anyajegy eltávolítása Hyfrecator eszközzel. 10.800 Ft/alkalom
Elváltozás sebészeti kimetszése (bazálissejtes karcinóma (basalioma vagy BCC), lipoma, tályog, faggyúciszta) 21.100 Ft példányonként
Kinövések biopsziája 27.600 Ft példányonként
Szemölcs eltávolítás 10.800 Ft szemölcsönként
Lógó szemölcs eltávolítás sebészeti úton 10.800 Ft minden 1-6 eltávolítás

A fenti listán nem szereplő, Dr. Varjú által kínált egyéb bőrgyógyászati kezelések árairól érdeklődjön időpont egyeztetés előtt.

Áraink 2023. január 1-től érvényesek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen időpontot szombati speciális bőrgyógyászati kezelésére.