Keresés
Keresés
Close this search box.

Üdvözöljük Negin Azodit

Üdvözöljük Negin Azodit, egy több országot megjárt nővért, aki nemrégiben csatlakozott a FirstMed családhoz!

Negin rendkívül kedves személyiség, aki multikulturális szemléletet, nyelvek iránti szeretetet és sokrétű tapasztalatot hoz magával, melyet különböző ügyfélszolgálati munkaköröktől kezdve a nagy nyomás alatt álló egészségügyi környezetig,  globális kihívások közepette szerzett. Könnyen teremt kapcsolatot különböző kultúrából érkezett emberekkel, ami gazdagítja közösségünket, és erősíti az általunk nagyra tartott gondoskodó szellemiséget.

Negin pályafutása a Semmelweis Egyetem kíváncsi hallgatójaként indult, és az ápolásban fedezte fel igazi hivatását, amelyet az együttérzés, a rugalmasság és a gyógyítás öröme jellemez. Iránból az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon keresztül Magyarországra, Budapestre vezető útja során változatos, kihívást jelentő környezetekben állt helyt. Ez az egyedülálló tapasztalat teszi őt csapatunk figyelemre méltó tagjává, mely nemzetközi pácienseink körében is nagy népszerűségnek örvend.

„Szeretek ápolónő lenni és változást hozni a betegek életébe. Nagyon felemelő érzés a remény és a kedvesség forrásának lenni a páciensek érzékeny pillanataiban. Még a kisebb feladatok elvégzése során is úgy érzem, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő időben vagyok” – mondja Negin az első benyomásáról a FirstMed budapesti kilinikáján végzett munkájáról. „Boldog vagyok, hogy itt lehetek a FirstMed-nél, ahol értékes családtagnak érzem magam.” – teszi hozzá.

Örömmel jelentjük be, hogy Negin vezetésével hamarosan újraindulnak angol nyelvű gyermek- és felnőtt elsősegélynyújtó tanfolyamaink. Lendületes személyisége és az egészségügyi oktatás iránti elhivatottsága új életre kelti majd ezeket a kurzusokat. Kíváncsian várjuk friss perspektíváit és együttérző útmutatását, és biztosak vagyunk benne, hogy Önök is így lesznek vele. Kövessék híreinket a további részletekért.

„Negin új látásmóddal fogja vezetni elsősegély képzésünket. Elhivatottsága, lelkesedése és tehetsége mindenből sugárzik, így tökéletesen illeszkedik küldetésünkhöz, hogy magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat nyújtsunk” – mondta Sándor Ildikó, a FirstMed ápolási vezetője. „Szorgalmas természetével és együttérző betegellátással megtestesíti a FirstMed szellemiségét.”

Köszöntsük együtt Negin Azodit, akinek sikeres pályafutást kívánunk csapatunk megbecsült tagjaként és inspiráló elsősegélynyújtó oktatóként.

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00
Szombat – Vasárnap 9:00 – 15:00
24 órás elérhetőség

Kérjen időpontot:
A +36‑1‑224‑9090 telefonszámon
a nap bármely szakában,
vagy e‑mail útján.