Keresés
Keresés
Close this search box.

Alapellátás, Családorvoslás

Egészségügyi alapellátás kiváló orvosokkal. Családorvoslás, általános kivizsgálás, krónikus betegségek diagnosztizálása és kezelése elérhető a hét összes napján személyesen vagy telemedicina útján.

Alapellátástól az átfogó gondoskodásig 

A FirstMed-nél az Ön és családja egészségének alappillére az alapellátást és családorvoslást nyújtó általános orvosi praxisunk. A fiatal felnőttektől az idősekig, elkötelezett orvosaink személyre szabott, teljes körű és folyamatos ellátást nyújtanak, az egészségmegőrzésre irányuló holisztikus megközelítéssel.

Háziorvosaink és belgyógyászaink felnőtt pácienseink elsődleges kapcsolattartói klinikánk egészségügyi rendszerében, és odaadó támogatást nyújtanak az egészségügyi problémák megelőzésében, felismerésében és kezelésében.

Egészségmegőrző szűrővizsgálat

Alapellátási és családorvosi praxisunk keretében átfogó egészségmegőrző szűrővizsgálatot végzünk, melyet a legnagyobb gondossággal alakítottuk ki, a hatékony megelőzésre fókuszálva. E vizsgálatot érdemes évente elvégeztetni, az egészségügyi kockázati tényezők korai felismerése, és azok csökkentése érdekében.

E komplex kivizsgálás során:

  • áttekintjük családi és saját kórtörténetét (anamnézis),
  • alapos fizikális kivizsgálást végzünk, melyeket 
  • fontos labordiagnosztikai tesztekkel egészítenek ki.

Proaktív megközelítéssel végzett szűrővizsgálatunk magában foglalja: 

  • a vérnyomás és koleszterinszint ellenőrzését,
  • a cukorbetegség és a szívbetegség megelőzését,
  • és sok más fontos megelőző vizsgálatot.

Egészségügyi kockázat észlelése esetén, orvosaink törekednek annak időben történő kezelésére, hatékonyan segítve a gyógyítást, mielőtt súlyosabb egészségügyi problémák alakulnának ki.

Diagnózis, kezelés és szakorvos ajánlás

Alapellátást nyújtó orvosainknak fontos szerepe van az akut fertőzések valamint krónikus betegségek diagnosztizálásában, és egyéni kezelést nyújtanak. Gondoskodásuk kiterjed:

  • Speciális szűrővizsgálatok valamint laborvizsgálatok javaslatára és értelmezésére,
  • Szakorvost ajánlanak további vizsgálatra vagy ellátásra, speciális egészségügyi problémák diagnosztizálására,
  • Időben beavatkoznak, ha egészségügyi kockázatot észlelnek, valamint
  • Gyógyszereket javasolnak vagy rendszeresen szedett gyógyszereit újból felírják egészsége zökkenőmentes fenntartása érdekében.

Általános orvosok (háziorvosok)

Dr. Gógl Buda

Belgyógyász / Családorvos

Dr. Bognár Ágnes

Családorvos

Dr. Györgyi Tünde

Orvosigazgató, Belgyógyász

Orvosigazgató, Belgyógyász

Dr. Hegyi Marianna

Orvosigazgató /Belgyógyász / Családorvos

Dr. Zoller Rezső

Családorvos

Dr. Ludányi Andrea

Belgyógyász / Családorvos / Foglalkozás-egészségügyi Szakorvos

Dr. Gyulai Zoltán

Belgyógyász / Családorvos

Belgyógyász / Családorvos

Dr. Hegedűs Ágnes

Belgyógyász

Belgyógyász

Dr. Escobio Favila

Családorvos

Gondoskodjon most egészsége jövőjéről

A FirstMed alapellátási praxisának szakembereinél egészségét szakértő kezekben tudhatja, a megelőzéstől kezdve a komplex egészségügyi problémák kezeléséig. Háziorvosaink többek, mint orvosok; az Ön egészségügyi partnerei, akik elkötelezettek egészségének javítása és jobb közérzetének megteremtése iránt.

Elérhető alapellátás minden nap, ott és akkor, amikor szükséges

Egészségügyi problémák bármikor felmerülhetnek, ezért alapellátásunk a hét minden napján igénybe vehető szokásos nyitvatartási időnk alatt. Mert nálunk az ellátás igazodik az Ön időbeosztásához, nem pedig fordítva.

Orvosi ügyelet sürgős esetekre

A FirstMednél az Ön egészsége az első. Megbízhat gyors és professzionális, ügyeletes orvosi ellátásunkban olyan hirtelen fellépő egészségügyi problémák esetén, melyek nem várhatnak. Ha Önnek vagy szeretteinek sürgős ellátásra van szüksége a szokásos nyitvatartási időn kívül, megkapja a megérdemelt ellátást és gyorsaságot. Ne habozzon, forduljon hozzánk segítségért, bármikor, amikor szüksége van rá.

Telemedicina: Gondoskodás kézközelben

Előfordulhat, hogy nincs lehetősége klinikánkra személyesen ellátogatni, ezért orvosaink Telemedicina útján is elérhetőek. Konzultáljon egészségügyi szakembereinkkel otthonából vagy a világ bármely pontjáról. Akár krónikus betegséggel küzd, vagy újonnan felmerült problémával kapcsolatban szeretne tanácsot kérni, telemedicina szolgáltatásunkkal bárhol hozzáférhet a FirstMed megbízható ellátásához.

Válasszon bennünket az odaadó gondoskodásért

A FirstMed-nél az Ön egészsége a legfontosabb. Legyen szó rutin megelőző vizsgálatról, váratlan egészségügyi problémáról vagy kontroll vizitről, elkötelezettek vagyunk a folyamatos, átfogó, és személyre szabott ellátás mellett. Foglaljon időpontot, és tapasztalja meg a testreszabott egészségügyi ellátást.